Aluekartta ja pihakartta saatavilla asennuspalvelun kanssa

Kilpex valmistaa aluekartat ja halutessasi myös asentaa ne paikalleen. Pihakartta on materiaaliltaan yleensä alumiinia. Voimme piirtää aluekartat sinulle kuvatiedostosta tai voit toimittaa piirrustukset vektorina sähköpostilla.

Aluekartat voidaan kiinnittää maahan tolpalla tai rakennuksen seinään. Saat meiltä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Asennuspalvelumme käy mielellään kaivamassa tolpat paikalleen ja kiinnittämässä aluekartat pihaan.

Karttojen tilaaminen ja valmistus

Alumiinia on saatavilla erilaisina pohjaväreinä. Pihakartta päällystetään suojakalvolla, jonka jälkeen kartta varustetaan asianmukaisilla rei’illä kiinnitystä varten. Autamme sinua suunnittelemaan aluekartat, vaikka valmiita piirrustuksia ei löytyisikään.

Taloyhtiön pihakartta helpottaa alueen hahmottamista ja parkkipaikkojen löytämistä. Löydät meiltä myös liikennemerkit ja muut opasteet asennuspalveluineen.

Jos taloyhtiöstä tai alueesta löytyy asemapiirustus, se kannattaa lähettää sähköpostin liitteenä. Asemapiirustus nopeuttaa opasteen piirtämistä vektoriohjelmalla.

Mikäli asemapiirustuksia ei satu löytymään, älä kuitenkaan huolestu. Kartan suunnittelussa voimme hyödyntää myös hakupalvelujen satelliittikuvia ja piirrämme opasteen niiden pohjalta.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse! Suunnitellaan yhdessä sinulle toimiva ratkaisu alueesi opastukseen.

Pihakartta opastaa asukkaita.
Aluekartta voidaan kiinnittää tolppiin tai seinään.
Aluekartta maahan kiinnitettynä.
Tilaa edullinen aluekartta tai pihakartta