Avaimenperät kaiverrettuna

Kilpex valmistaa avaimenperiä sarjatuotantona asiakkaan haluamissa väreissä, ko’oissa ja muodoissa.
Tekstin ja numeroiden lisäksi voimme kaivertaa logoja.

Leikkaamme avaimenperät kaiverruskoneella haluamaasi muotoon. Suosituin vaihtoehto on tavallinen ympyrä tai suorakulmio pyöristetyillä kulmilla.

Kaiverrusmuovia löytyy eri paksuuksina, joista yleisimmin käytetty koko on 1,6mm. Värivalikoimasta löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan värin avaimenperälle. Materiaalivaihtoehtona on myös kirkas läpinäkyvä muovi.

Peilikaiverretun tekstin tai logon voimme maalata haluamallasi värillä. Kiinnitystä varten poraamme sopivan kokoiset reiät avaimenperään. Halutessasi laitamme renkaat valmiiksi reikiin kiinni.

Nopea sarjatuotanto suurillekkin määrille

Valmistamme suurenkin määrän avaimenperiä tehokkaasti sarjatyönä. Kysy tarjous isommasta erästä ja saat vielä entistä edullisemman kappalehinnan!

Logot on kätevin lähettää vektorimuodossa sähköpostin liitteeksi. Logolla varustetut avaimenperät sopivat esimerkiksi kaappien avaimiin tai vaikka yrityslahjaksi.

Valitse kaksipuolinen avaimenperä ja saat haluamasi kaiverruksen molemmille puolille: esimerkiksi logo toiselle ja numero toiselle puolelle. Valmistamme myös nimineulat kaiverruksella ja painatuksella yrityksesi ilmeen mukaisesti.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!