Etulevyt koneisiin ja laitteisiin

Valmistamme tarkuutta vaativat etulevyt erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. Kaiverrus ja poraus onnistuu asiakkaan piirrustusten ja toiveiden mukaisesti. Eri muotoisten reikien tekeminen onnistuu koneellista menetelmää käyttäen.

Oli kyseessä sitten sarjatuotanto, prototyyppi tai oma rakennusprojekti, valmistamme etulevyt moniin erilaisiin tarkoituksiin. Pääasiassa  käytämme valmistusmateriaalina muovia.

Kaiverrusmuovia löytyy monia eri värejä ja paksuuksia. Voit valita myös läpinäkyvän muovin peilikaiverruksella ja maalauksen haluamallasi värillä.

Valmistamme etulevyt piirrustuksista tehokkaasti sarjatyönä

Etulevyt valmistuvat kätevästi varsinkin, kun piirrustukset lähettää sähköpostin liittenä vektorimuodossa, esimerkiksi pdf:nä.

Ota yhteyttä ja voimme yhdessä suunnitella sinulle sopivan ratkaisun, vaikka tarkka materiaali ja mitat eivät olisikaan vielä selvillä. Tilatessasi useamman kappaleen etulevyä saat entistä edullisemman kappalehinnan.

Valmistamme tuotteita tehokkaasti sarjatyönä, mutta teemme myös yksittäiset etulevyt erikoisprojekteihin kilpailukykyiseen hintaan. Valmistamme myös tyyppikilvet ja laitekilvet tietojen merkintää varten.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse tai sähköpostitse!

Etulevyt tarkasti kaiverrettuna