Konekilvet valmistetaan tehokkaasti sarjatuotantona

Kaikista suosituimmat tuotteemme ovat konekilvet eli toiselta nimeltään laitekilvet. Valmistamme konekilpiä pikaisella aikataululla niin pieniä kuin suuriakin eriä.

Vuosien kokemuksemme aikana olemme huomanneet, että asiakkaidemme projekteilla on usein kova kiire: siksi kuljetamme tarvittaessa tilatut tuotteet paikan päälle pääkaupunkiseudun ja lähialueen asiakkaille! Kilpien noutaminenkin onnistuu kätevästi pajamme noutohyllystä.

Näin varmistamme erittäin pikaisen toimituksen nopean valmistuksen lisäksi. Toimintamme on joustavaa ja koneet hyrräävät tarvittaessa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Valitse kylteillesi valmistaja johon voit luottaa kiireen keskellä! Tyytyväiset asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä erityisen kiireellisesti tarvittavia tuotteita jo saman päivän aikana.

Laitekilvet eri materiaaleista

Konekilvet valmistetaan esimerkiksi eri värisistä muovilevyistä. Kaiverrusmuovia on saatavilla myös jälkivalaisevana.

Alumiiniset ja muoviset konekilvet voidaan myös painattaa asiakkaan piirrustuksilla, jonka jälkeen valmiisiin pohjiin voidaan kaivertaa kunkin laitteen tiedot.

Messinkiset laitekilvet sopivat kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Messinkiset laitekilvet yleensä patinoidaan kaiverruksen jälkeen, jonka avulla kaiverrus saadaan mustan väriseksi.

Kiinnitystä varten poraamme tarvittaessa reiät. Konekilvet saa myös tarrateipillä, jonka laitamme valmiiksi asennusta varten.

Muoviset ja alumiiniset laitekyltit voi valita myös kulmien pyöristyksellä. Teemme myös braille/pistekirjoitusta kilpiin upotettavilla kuulilla. Nämä sopivat esimerkiksi paikkakyltteihin.

Tekstin lisäksi voimme kaivertaa viivakoodeja. Viivakoodeja voi skannata skannauslaitteella tai älypuhelimen sovelluksella. Tällä sivulla näet esimerkin kaiverretusta code 93 viivakoodista. Viivakoodia voi venyttää ja sovitella kyltteihin kätevästi, koska sen toiminta perustuu viivojen keskinäiseen kokosuhteeseen. Koodi mahtuu siis melko pieneenkin tilaan kyltissä.

Tilaus onnistuu helposti sähköpostin kautta, jonne voit lähettää listat kylteistä esimerkiksi taulukkona. Voimme tallentaa työtiedostot vakioasiakkaitamme
varten, joten tarkempien piirrustusten pohjalta tehtyjen kilpien tilaaminen on jatkossa entistä helpompaa.

Luotettava ja tehokas palvelu

Vaalimme asiakkaittemme tyytyväisyyttä ja olemme ylpeitä suuresta määrästä yrityksiä, jotka vuodesta toiseen tilaavat kyltit meiltä. Kylttejä lähetetään tiiviiseen tahtiin niin kotimaahan kuin suoraan ulkomaillekkin.

Valmistamme laitekilvet myös eri kielten kirjaimilla, kuten esimerkiksi venäjäksi. Kaiverrusvalikoimaamme kuuluvat lisäksi tyyppikilvet laitteita varten.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous projektillesi! Konekilvet valmistuvat sarjatyönä aina kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu kilpien valmistukseen katsomalla lyhyt esittelyvideo!

Laitekilpi ketjulla
Viivakoodin kaiverrus edullisesti
Laitekilvet edullisesti.
Konekilvet messingistä.