Laadukkaat konekilvet nopeasti

Kaikista suosituimmat tuotteemme ovat konekilvet eli toiselta nimeltään laitekilvet. Valmistamme konekilpiä pikaisella aikataululla niin pieniä kuin suuriakin eriä. Projekteilla on useasti kiire: siksi kuljetamme tarvittaessa tilatut tuotteet paikan päälle pääkaupunkiseudun ja lähialueen asiakkaille. Näin varmistamme erittäin pikaisen toimituksen nopean valmistuksen lisäksi. Toimintamme on joustavaa ja koneet hyrräävät tarvittaessa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Laitekilvet eri materiaaleista

Konekilvet valmistamme esimerkiksi eri värisistä muovilevyistä. Alumiiniset ja muoviset konekilvet voidaan myös painattaa asiakkaan piirrustuksilla, jonka jälkeen valmiisiin pohjiin voidaan kaivertaa kunkin laitteen tiedot. Messinkiset laitekilvet sopivat kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Messinkiset laitekilvet yleensä patinoidaan kaiverruksen jälkeen, jonka avulla kaiverrus saadaan mustan väriseksi. Muovia on saatavilla myös jälkivalaisevana.

Kiinnitykseen poraamme tarvittaessa reiät. Konekilvet saa myös tarrateipillä, jonka laitamme valmiiksi asennusta varten. Muoviset laitekyltit voi valita myös kulmien pyöristyksellä. Teemme myös braille/pistekirjoitusta kilpiin upotettavilla kuulilla. Nämä sopivat esimerkiksi paikkakyltteihin.

Luotettava ja tehokas palvelu

Ota yhteyttä ja kysy tarjous projektillesi! Konekilvet valmistuvat sarjatyönä aina kilpailukykyiseen hintaan. Vaalimme asiakkaittemme tyytyväisyyttä ja olemme ylpeitä suuresta määrästä yrityksiä, jotka vuodesta toiseen tilaavat kyltit meiltä. Kylttejä lähtee tiiviiseen tahtiin niin kotimaahan kuin suoraan ulkomaillekkin. Valmistamme laitekilvet myös eri kielten kirjaimilla, kuten venäjäksi. Kaiverramme erilaiset tyyppikilvet laitteita varten.

Laitekilvet edullisesti.
Konekilvet messingistä.