Konekilvet valmistetaan tehokkaasti sarjatuotantona

Kaikista suosituimmat tuotteemme ovat konekilvet eli toiselta nimeltään laitekilvet. Valmistamme konekilpiä pikaisella aikataululla niin pieniä kuin suuriakin eriä.

Vuosien kokemuksemme mukaan asiakkaidemme projekteilla on useasti kova kiire: siksi kuljetamme tarvittaessa tilatut tuotteet paikan päälle pääkaupunkiseudun ja lähialueen asiakkaille!

Näin varmistamme erittäin pikaisen toimituksen nopean valmistuksen lisäksi. Toimintamme on joustavaa ja koneet hyrräävät tarvittaessa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Valitse kylteillesi valmistaja johon voit luottaa kiireen keskellä! Tyytyväiset asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä erityisen kiireellisesti tarvittavia tuotteita jo saman päivän aikana.

Laitekilvet eri materiaaleista

Konekilvet valmistamme esimerkiksi eri värisistä muovilevyistä. Kaiverrusmuovia on saatavilla myös jälkivalaisevana.

Alumiiniset ja muoviset konekilvet voidaan myös painattaa asiakkaan piirrustuksilla, jonka jälkeen valmiisiin pohjiin voidaan kaivertaa kunkin laitteen tiedot.

Messinkiset laitekilvet sopivat kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Messinkiset laitekilvet yleensä patinoidaan kaiverruksen jälkeen, jonka avulla kaiverrus saadaan mustan väriseksi.

Kiinnitykseen poraamme tarvittaessa reiät. Konekilvet saa myös tarrateipillä, jonka laitamme valmiiksi asennusta varten.

Muoviset laitekyltit voi valita myös kulmien pyöristyksellä. Teemme myös braille/pistekirjoitusta kilpiin upotettavilla kuulilla. Nämä sopivat esimerkiksi paikkakyltteihin.

Luotettava ja tehokas palvelu

Vaalimme asiakkaittemme tyytyväisyyttä ja olemme ylpeitä suuresta määrästä yrityksiä, jotka vuodesta toiseen tilaavat kyltit meiltä. Kylttejä lähtee tiiviiseen tahtiin niin kotimaahan kuin suoraan ulkomaillekkin.

Valmistamme laitekilvet myös eri kielten kirjaimilla, kuten esimerkiksi venäjäksi. Kaiverramme myös erilaiset tyyppikilvet laitteita varten.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous projektillesi! Konekilvet valmistuvat sarjatyönä aina kilpailukykyiseen hintaan.

Laitekilvet edullisesti.
Konekilvet messingistä.