Kyltit ja kilvet

Kilpex Ky on valmistanut suuren valikoiman erilaisia kylttejä jo vuodesta 1980. Löydät sivuiltamme paljon erilaisia tuotteita nimikylteistä muistolaattoihin. Tarjoamme erilaiset teollisuudenalan tuotteet yrityksille varmistaen nopeat toimitukset isoillekkin projekteille. Yksityishenkilöille Kilpex kattaa kaiken ovikylteistä palkintolaattoihin. Asennustiimimme käy halutessasi myös asentamassa kyltit ja opasteet edullisesti.

Materiaalit ja menetelmät

Valmistamme kylttejä muovista, alumiinista ja messingistä. Voit valita monista värivaihtoehdoista haluamasi sävyn. Kaiverruslevyä löytyy eri paksuisina ja kaksipuolisena. Valikoimassamme on myös läpinäkyvä kaiverruslevy.

Kyltit voidaan painattaa asiakkaan kuvan tai piirrustusten mukaisesti. Yleisin menetelmämme on kaiverrus. Valmistamme kyltit koneellisesti kaivertamalla muovilevyyn haluamasi tekstit ja logot. Jos haluat kylttiin useamman värin, kannattaa valita menetelmäksi painatus. Teemme myös pistekirjoitusta upottamalla kuulat muovilevyyn.

Messinkisen levyn kaiverrus yleensä patinoidaan, jolloin kaiverrus saa mustan värin. Alumiiniset ja muoviset kyltit voidaan sekä painattaa että kaiverruttaa. Erittäin isot kyltit valmistamme yleensä asentamalla tarrat kylttiin ja liimaamalla päälle suojakalvon. Muoviset kilvet, kuten etulevyt, voidaan irroittaa koneella tarkasti. Voimme leikata kyltit halutun muotoiseksi ja porata tarkat reikien paikat.

Kyltit kiinnikkeillä

Varustamme kyltit halutessasi helposti asennettavalla kaksipuolisella tarrateipillä, jonka laitamme kyltin taakse. Voimme porata kyltteihin halutut reiät kiinnitystä varten. Kiinnitystä varten saa asianmukaiset kiinnikkeet kuhunkin kylttiin. Toimitamme renkaat, ketjut ja urat kevyempiin kyltteihin sekä tarvittaessa pylväät, betoniporsaat ja kiinnikkeet muttereineen ja ruuveineen.

Asennuspalvelu

Kilpex asentaa kyltit, opasteet ja tarrat edullisesti. Hanki tuotteet ja asennus kätevästi samasta osoitteesta. Kaivamme pylväät paikalleen ja kiinnitämme opastetaulut rakennuksen seinään. Asennamme tarrat liiketilojen ikkunoihin. Säästät aikaa ja vaivaa tilaamalla koko palvelun meiltä. Tutustu tuotekategorioihimme ja kysy tarjous!