Kyltit ja kilvet vuosien ammattitaidolla

Kilpex Ky on valmistanut suuren valikoiman erilaisia kylttejä jo vuodesta 1980. Löydät sivuiltamme paljon erilaisia tuotteita nimikylteistä muistolaattoihin.

Tarjoamme erilaiset teollisuudenalan tuotteet yrityksille, varmistaen aina nopeat toimitukset isoillekkin projekteille. Yksityishenkilöille Kilpex kattaa kaiken ovikylteistä palkintolaattoihin.

Asennustiimimme käy halutessasi myös asentamassa kyltit ja opasteet. Säästä aikaa ja vaivaa valitsemalla tilauksen yhteydessä tuotteellesi edullinen asennus.

Materiaalit ja menetelmät

Valmistamme kylttejä muovista, alumiinista ja messingistä. Voit valita monista värivaihtoehdoista haluamasi sävyn.

Kaiverruslevyä löytyy eri paksuisia kokoja. Materiaaliksi voi valita yksi- tai kaksipuolisen kaiverruslevyn. Valikoimastamme löytyy myös tyylikästä läpinäkyvää kaiverruslevyä.

Kyltit voidaan painattaa asiakkaan kuvan tai piirrustusten mukaisesti. Yleisin menetelmämme on kaiverrus. Valmistamme kyltit koneellisesti kaivertamalla muovilevyyn haluamasi tekstit ja logot.

Jos haluat kylttiin useamman värin, kannattaa valita menetelmäksi painatus. Teemme myös pistekirjoitusta upottamalla kuulat muovilevyyn. Pistekirjoitus kannattaa valita tavallisen kaiverruksen lisäksi julkisten tilojen kyltteihin.

Messinkisen levyn kaiverrus yleensä patinoidaan, jolloin kaiverrus saa mustan värin. Alumiiniset ja muoviset kyltit voidaan sekä painattaa että kaiverruttaa.

Erittäin isot kyltit valmistamme yleensä asentamalla tarrat kylttiin ja liimaamalla päälle suojakalvon. Muoviset kilvet, kuten etulevyt, voidaan irroittaa koneella erittäin tarkasti.

Voimme leikata kaikki kyltit halutun muotoiseksi ja porata tarkat reikien paikat. Kylttien reunat voidaan pyöristää leikkurin avulla.

Kyltit kiinnikkeillä

Varustamme kyltit halutessasi helposti asennettavalla kaksipuolisella tarrateipillä, jonka laitamme kyltin taakse. Voimme porata kyltteihin halutut reiät kiinnitystä varten.

Kiinnitystä varten saa asianmukaiset kiinnikkeet kuhunkin kylttiin. Toimitamme renkaat, ketjut ja urat kevyempiin kyltteihin sekä tarvittaessa pylväät, betoniporsaat ja kiinnikkeet muttereineen ja ruuveineen.

Asennuspalvelu

Kilpex asentaa kyltit, opasteet ja tarrat edullisesti. Hanki tuotteet ja asennus kätevästi samasta osoitteesta. Kaivamme pylväät paikalleen ja kiinnitämme opastetaulut rakennuksen seinään.

Asennamme myös tarrat liiketilojen ikkunoihin. Säästät aikaa ja vaivaa tilaamalla koko palvelun meiltä. Tutustu tuotekategorioihimme ja kysy tarjous!