Kauniit ja yksilölliset muistolaatat

Kilpex Ky valmistaa kauniit ja arvokkaan näköiset muistolaatat edullisesti. Tyypillisesti hautakilvet maksavat hautauspalveluiden kautta todella paljon. Me kaiverramme messinkiset laatat hautakiviin ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Muistolaatta on yleensä messinkinen. Kaiverrus saadaan mustaksi patinoimalla tai maalaamalla. Voit lähettää meille tarkat piirrustukset tai voimme suunnitella hautakilven toiveidesi mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki yleiset merkinnät, jotka muistolaatta sisältää. Tarvitsemme vain tiedot kaiverrettavista teksteistä, jotta voimme kaivertaa haluamasi muistolaatat messingistä.

Valmistamme hautakilvet asiakkaan toivomilla ko’oilla. Ohessa kuitenkin osviittaa antavia esimerkkihintoja muutamille eri  ko’oille.
Muistolaattoihin on mahdollista kaivertaa yksinkertaisia kuvia. Kuvien hinnat katsotaan yhdessä tapauskohtaisesti.

Muistolaattojen esimerkkihintoja alkaen 50€ (hinnat sis. alv.)
100x50mm  50€
130x70mm  60€
150x100mm  70€
200x150mm  100€

Ovaalin muotoisena +20€

Muista läheistä persoonallisesti

Muistolaatat ovat yleisiä myös muuallakin kuin hautakivissä. Jos haluat omistaa rakennuksen tai vaikkapa omenapuun läheisesi kunniaksi, voimme kaivertaa sinulle haluamasi tyyliset muistolaatat. Laatat saa rei’illä varustettuna valmiina kiinnitystä varten.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen muistolaatta. Toimitus tapahtuu postilla tai voit halutessasi noutaa laatan myös suoraan meiltä.

Kauniit ja persoonalliset muistolaatat
Muistolaatat eri kokoisina.
Edullinen kaiverrus muistolaattaan.