Kauniit ja yksilölliset muistolaatat

Kilpex Ky valmistaa kauniit ja arvokkaan näköiset muistolaatat edullisesti. Tyypillisesti hautakilvet maksavat hautauspalveluiden kautta todella paljon. Me kaiverramme messinkiset laatat hautakiviin ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Muistolaatta on yleensä messinkinen. Kaiverrus saadaan mustaksi patinoimalla tai maalaamalla. Voit lähettää meille tarkat piirrustukset tai voimme suunnitella hautakilven toiveidesi mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki yleiset merkinnät, jotka muistolaatta sisältää. Tarvitsemme vain tiedot kaiverrettavista teksteistä, jotta voimme kaivertaa haluamasi muistolaatat messingistä.

Valmistamme hautakilvet asiakkaan toivomilla ko’oilla. Ohessa kuitenkin osviittaa antavia esimerkkihintoja muutamille eri  ko’oille. Maksimikorkeus laatalle on 210mm, mutta leveydessä ei ole kaiverruksen kannalta rajoitetta.

Muistolaattoihin on mahdollista kaivertaa tekstin lisäksi yksinkertaisia kuvia tai esimerkiksi nimikirjoitus. Kuvien hinnat katsotaan yhdessä tapauskohtaisesti. Kuvien kaiverrusta helpottaa, jos kuvasta löytyy vektoritiedosto, esim. ai- tai eps-tiedosto. Yleensä pystymme kuitenkin tarvittaessa tekemään vektoritiedoston itse asiakkaan kuvasta.

Muistolaattojen esimerkkihintoja alkaen 50€ (hinnat alv 0. eli arvonlisävero lisätään esimerkkihintoihin)
100x50mm  70€
130x70mm  80€
150x100mm  90€
200x150mm  120€

Ovaalin muotoisena +20€

Muista läheistä persoonallisesti

Muistolaatat ovat yleisiä myös muuallakin kuin hautakivissä. Jos haluat omistaa rakennuksen tai vaikkapa omenapuun läheisesi kunniaksi, voimme kaivertaa sinulle haluamasi tyyliset muistolaatat. Laatat saa rei’illä varustettuna valmiina kiinnitystä varten.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen muistolaatta. Toimitus tapahtuu postilla tai voit halutessasi noutaa laatan myös suoraan meiltä.

Voit tutustua messingin kaiverrusprosessiin ja maalaukseen ovikyltin valmistusvideolta.

Muistolaatat eri kokoisina.
Edullinen kaiverrus muistolaattaan.
Kauniit ja persoonalliset muistolaatat