Nimikyltit postilaatikkoon helposti ja nopeasti

Valmistamme nimikyltit postilaatikkoon oli postilaatikon malli mikä tahansa. Postilaatikon nimikyltit saat ilman mittoja yleisiin postilaatikoihin kuten Stala ja Bobi. Voit pyytää nimikyltit omalla tekstillä ja mitoilla sopimaan juuri sinun postilaatikkoosi. Postilaatikkokyltti on yleensä muovinen ja se kiinnitetään joko uraan tai tarrateipillä postilaatikkoon kiinni.

Meiltä saat myös tuotteet kuten ”ei mainoksia” -tarra ja ”ei mainoksia” -kyltti. Varoituskyltti koira-tai lemmikkiystävästäsi logolla on hyvä kiinnittää vieraita tai huoltomiehiä varten oveen. Kaiverramme tai valmistamme tarroina sekä isot että pienet talonumerot. Talon numerokyltti voidaan tehdä alumiinista tai messingistä. Numerokyltti talon seinään kiinnitetään yleensä ruuveilla, jota varten poraamme valmiiksi tarkat reiät.

Kyltit ja opasteet kiinteistöhuolloille ja isännöitsijöille

Yksityishenkilöiden lisäksi teemme nimikylttejä postilaatikkoihin taloyhtiöille ja kiinteistöhuolloille. Tallennamme osoitteen postilaatikon mitat ja asiakas voi tilata uusien asukkaiden muuttaessa kätevästi uuden nimikyltin postilaatikkoon. Nimikyltti postilaattikkoon valmistuu nopeasti ja lähetämme sen asiakkaalle kirjeenä.

Yritysasiakkaille kuten kiinteistöpalveluille ja isännöitsijöille tarjoamme myös opasteet ja asennukset kätevästi samasta osoitteesta.

Kyltti postilaatikkoon.