Nimikyltit postilaatikkoon helposti ja nopeasti

Valmistamme muoviset nimikyltit postilaatikkoon kaivertaen. Postilaatikon nimikyltit saat tilattua ilman annettuja mittoja yleisiin postilaatikoihin kuten Stala- ja Bobi-mallien laatikoihin.

Voit tilata nimikyltit omalla tekstillä ja mitoilla sopimaan juuri sinun postilaatikkoosi. Mikäli kyseessä ei ole tavallinen Bobi- tai Stala-laatikko, annathan tilauksen yhteydessä toivotut kyltin mitat.

Postilaatikkokyltti on yleensä muovinen ja se kiinnitetään joko uraan tai tarrateipillä postilaatikkoon kiinni. Laitamme kaksipuolisen tarrateipin valmiiksi kiinni kyltin taakse.

Meiltä saat myös muut kodin kylttituotteet kuten “ei mainoksia” -tarrat ja kyltit. Varoituskyltti koira- tai lemmikkiystävästäsi logolla on hyvä kiinnittää vieraita tai huoltomiehiä varten oveen.

Kaiverramme tai valmistamme tarroina sekä isot että pienet talonumerot. Talon numerokyltti voidaan tehdä muovista, alumiinista tai messingistä. Numerokyltti talon seinään varten kiinnitetään yleensä ruuveilla, jota varten poraamme valmiiksi tarkat reiät.

Kyltit ja opasteet kiinteistöhuolloille ja isännöitsijöille

Yksityisasiakkaitten lisäksi teemme nimikylttejä postilaatikkoihin monille taloyhtiöille ja kiinteistöhuolloille.

Tallennamme kunkin osoitteen postilaatikon mitat ja asiakas voi tilata uusien asukkaiden muuttaessa kätevästi uuden nimikyltin postilaatikkoon. Nimikyltti postilaattikkoon valmistuu nopeasti ja lähetämme sen asiakkaalle kirjeenä.

Yritysasiakkaille kuten kiinteistöpalveluille ja isännöitsijöille tarjoamme myös opasteet ja asennukset kätevästi samasta osoitteesta.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Tutustu kyltin valmistukseen lyhyellä esittelyvideolla.

Erilaiset kyltit postilaatikkoon.