Nimikyltit oveen tai pöydälle

Kilpex valmistaa tyylikkäät nimikyltit kaikkiin tarkoituksiin. Nimikyltti oveen tai pöydälle voidaan kaivertaa monista eri värivaihtoehdoista. Valmistamme myös arvokkaan näköiset messinkiset kyltit vaikka toimiston oveen. Pöydälle laitettavat nimikyltit voidaan taittaa a-kyltin muotoon, jolloin ne seisovat kätevästi pöydällä.

Nimikyltit voi kiinnittää uraliuskaan ja ne on helppo vaihtaa tarvittaessa toiseen. Saatavilla on myös a-kyltti, jossa on on ura, johon kyltit voi kätevästi sujauttaa. Meiltä saat myös opastetaulut rakennuksen aulaan asukkaiden tai yritysten nimiä varten.

Nimikyltit ja nimineulat

Teemme nimineulat asiakkaan yritykseen sopivalla ilmeellä. Nimineulat voidaan painattaa ja sen jälkeen kaivertaa niihin kunkin työntekijän nimi ja titteli. Voit valita monista värivaihtoehdoista tai painattaa nimineulat haluamallasi kuvalla varustettuna.

Tilaa meiltä myös nimikyltit postilaatikkoon. Meillä on valmiina yleisten postilaatikkojen mitat tai voit sanella haluamasi kyltin mitat ja tekstit kokonaan itse. Kiinnitystä varten varustamme nimikyltit halutessasi tarrateipillä. Leikkaamme myös tarvittaessa sopivat urat, joihin nimikyltit on helppo asettaa.