Nimikyltit oveen tai pöydälle

Kilpex valmistaa tyylikkäät nimikyltit kaikkiin tarkoituksiin. Olivatpa nimikyltit sitten oveen tai pöydälle, ne voidaan aina kaivertaa monista eri värivaihtoehdoista.

Valmistamme myös arvokkaan näköiset messinkiset kyltit vaikka toimiston oveen. Pöydälle laitettavat kyltit voidaan taittaa a-kyltin muotoon, jolloin ne seisovat kätevästi pöydällä.

Nimikyltit voi kiinnittää uraliuskaan ja ne on helppo vaihtaa tarvittaessa toiseen. Saatavilla on myös a-kyltti, jossa on on ura, johon kyltit voi kätevästi sujauttaa. Meiltä saat myös opastetaulut rakennuksen aulaan asukkaiden tai yritysten nimiä varten.

Nimineulat ja kyltit

Teemme nimineulat asiakkaan yritykseen sopivalla ilmeellä. Nimineulat voidaan toteuttaa kokonaan kaivertamalla tai painatuksen ja kaiverruksen yhdistelmällä.

Monivärisen tai monimutkaisemman logon kanssa neulat kannattaa monesti painattaa, jonka jälkeen voimme kaivertaa niihin kunkin työntekijän nimen ja tittelin. Voit valita monista värivaihtoehdoista tai painattaa nimineulat haluamallasi kuvalla varustettuna.

Tilaa meiltä myös nimikyltit postilaatikkoon. Meillä on valmiina yleisten postilaatikkojen mitat tai voit sanella haluamasi kyltin mitat ja tekstit kokonaan itse.

Kiinnitystä varten varustamme nimikyltit halutessasi tarrateipillä. Leikkaamme myös tarvittaessa sopivat urat, joihin nimikyltit on helppo asettaa.

Valmistamme isomman erän kylttejä kätevästi sarjatuotantona. Kysy sarjatuotannolle entistäkin edullisempi tarjous!

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhlimitse!

Tutustu kyltin valmistukseen lyhyellä esittelyvideolla.

Nimikyltit voidaan laittaa oveen tai pöydälle
Tyylikäs kaiverrettu ja maalattu nimikyltti
Messingistä valmistettu nimikyltti oveen.