Numerokyltit moneen tarkoitukseen

Kaiverramme numerokyltit haluamillasi numeroilla. Kyltti voi sisältää myös yrityksen nimen tai logon. Voit valita haluamasi värin suuresta valikoimasta. Kyltit voidaan valmistaa alumiinista, messingistä tai muovista.

Poraamme tarvittaessa reiät ja asennamme tarrateipit asennusta varten. Numerokyltit saa meiltä myös pistekirjoituksella. Numeroiden kaiverruksen lisäksi on hyvä valita pistekirjoitus, kun kyltti sijaitsee julkisissa tiloissa tai liikennevälineissä.

Taivutetut A-kyltit

Valmistamme A-kyltin muotoiset numerokyltit pöytiin esimerkiksi ravintoloihin ja huoltoasemille. A-kylttiin on kätevä kaivertaa toiselle puolelle esimerkiksi logo ja toiselle pöytänumero.

Kaiverramme kyltit haluamillasi numeroilla ja taivutamme ne kätevään seisovaan muotoon. Taivutusta varten muovi kuumennetaan, jonka jälkeen se voidaan taivuttaa. Jäähtyessään se pysyy kestävästi seisovassa muodossaan.

Tallennamme tehdyt työt sinua varten, jotta voit helposti ja nopeasti tilata uuden, jos vanha kyltti on päässyt katoamaan. Valmistamme kyltit tehokkaasti ja nopeasti sarjatuotantona.

Suosituimpia tuotteitamme ovat etenkin numerokyltit pöytiin varten taivutettuina. Kysy meiltä entistäkin edullisempi hinta sarjatuotantotöille!

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Tutustu kylttien valmistukseen ja taivutukseen lyhyeltä esittelyvideolta.

Messingin taivutus on mahdollista.
Talon numerokyltti messingistä valmistettuna.
Taivutetut numerokyltit ovat kätevät pöydällä.
Numerokyltit seinään edullisesti.