Opastetaulut rakennuksiin ja pihoihin

Valmistamme opastetaulut rakennuksen aulaan tai pihalle. Helpota asiakkaan tai asukkaiden liikkumista rakennuksessa tilaamalla sopiva opaste. Opasteet voidaan kiinnittää rakennuksen seinään tai tolpalla maahan. Opasteet voi tilata asennuspalvelun kanssa.

Opastetaulut voi tilata kuvilla tai yksinkertaisesti tekstillä. Saatavilla on myös taulut urilla, joihin on helppo vaihtaa yritysten nimikyltit tarvittaessa. Autamme sinua sopivan ratkaisun löytämisessä ja suoritamme mielellämme myös asennuksen.

Opasteet saa myös pistekirjoituksella. Upotamme kuulat muovilevyyn koneellisesti. Asiakkaan ei tarvitse itse osata pistekirjoitusta, vaan tiedot voi toimittaa tekstimuodossa. Päivitämme myös vanhat opasteet uusilla teksteillä.

Opasteet asiakkaan omilla piirrustuksilla

Aluekartta tai pihakartta helpottaa paikkojen löytämistä piha-alueella. Voit tilata ne valmiilla piirrustuksilla tai voimme auttaa suunnittelemaan alueen kartan kanssasi. Opastetaulut voi valmistaa haluamallasi värillä ja mitoilla.

Valitse tuotteet ja asennuspalvelu edullisesti samasta osoitteesta. Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä sinulle sopiva opaste kohteeseesi!

Opastetaulut ja järjestelmät
Opastetaulut ja päivitykset
Opastetaulut opastavat asiakkaita ostoskeskuksissa.
Opastetaulut edullisesti ulkotiloihin.