Tyyppikilvet painettuna ja kaiverettuna

Kilpex ky valmistaa tyyppikilvet koneisiin ja laitteisiin. Tyyppikilvet ovat yleensä alumiinisia ja ne painatetaan asiakkaan toivomalla mallilla. Näin saamme valmiita pohjia, joihin voimme kaivertaa halutut arvot ja sarjanumerot.

Tyyppikilvet voidaan tehdä myös messinkisestä levystä. Kaiverrus on mahdollista patinoida mustaksi, joka on suositeltavaa varsinkin messingin kanssa.

Voit lähettää valmiit piirrustukset, jonka mallilla kilpi halutaan tehdä. Autamme sinua tarvittaessa mielellämme suunnittelussa.

Kiinnitys ja tuotanto

Tyyppikilvet rei’itetään yleensä kulmista kiinnitystä varten. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Valmistamme myös tarroja.

Tyyppikilvet on mahdollista teettää tarroina. Alumiiniset tai messinkiset kilvet ovat kuitenkin parempi vaihtoehto koneisiin ja laitteisiin, sillä ne kestävät erittäin kuumia olosuhteita ja osumia.

Yksityis- ja yritysasiakkaat

Valmistamme tyyppikilvet yrityksille tehokkaasti sarjatyönä kilpailukykyiseen hintaan.
Meillä voit teettää kaikki erilaiset konekilvet ja laitekilvet.

Teemme myös yksittäisiä kilpiä kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaamme tilaavat usein uuden kilven huonokuntoisen ja vanhan kilven tilalle.

Pystymme usein valmistamaan tilalle uuden kilven kuvan perusteella. Yksittäiset kappaleet valmistamme pääosin kaivertamalla alumiinille, joka on tässä tapauksessa edullisin vaihtoehto.

Monet yritysasiakkaamme tilaavat usein kerralla isomman erän painettuja kilpipohjia, joita säilytämme ja kaiverramme aina tarpeen vaatiessa. Näin pystymme kätevästi ja nopeasti kaivertamaan ja lähettämään kilpiä sitä mukaa, kun tarvetta esiintyy.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyyppikilvet edullisesti Kilpexiltä.