Varoituskyltit valmiista malleista tai omalla tekstillä

Meiltä saat yleiset käytössä olevat varoituskyltit sekä omilla piirrustuksilla ja kuvilla varustetut kyltit. Meiltä löytyy myös liikenteen varoituskyltit ja lisäkilvet.

Yleensä varoituskyltit valmistetaan muovista tai alumiinista. Käyttämämme menetelmät ovat kaiverrus, painatus ja tarratyöt alumiinille, jonka päälle asennamme suojapinnan.

Kiinnikkeet ja tuotanto

Tilaa meiltä sopivat kiinnikkeet kylttiin. Poraamme tarvittaessa reiät asennusta varten. Kevyemmissä kylteissä voidaan käyttää tukevaa kaksipuolista tarrateippiä, joka on helppo asentaa.

Materiaalia löytyy monissa eri huomiota herättävissä väreissä. Kyltit voidaan valmistaa myös jälkivalaisevasta muovista. Voit halutessasi valita kulmien pyöristyksen kylttiin.

Tilaus ja asennuspalvelu

Varoituskyltit saat haluamillasi tarkoilla mitoilla ja piirrustuksilla. Voimme myös suunnitella tekstin asettelun ja tarkemmat koot ja fontit puolestasi. Sinun tarvitsee tietää vain teksti tai logo.

Kaiverretut kyltit valmistuvat tehokkaasti isoihinkin projekteihin sarjatyönä. Voit samalla tilata myös asennuspalvelun tuotteille. Valikoimastamme löytyvät kaikki tarpeelliset kyltit ja opasteet.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Varoituskyltit kaiverrettuna muovista.
Varoituskyltit edullisesti Kilpexiltä.
Varoituskyltit pikaisella toimituksella.