Laaja tuotevalikoima ja monipuoliset tekniikat

Kilpex Ky valmistaa kyltit asiakkaidensa tarpeisiin nopealla aikataululla. Teemme kilpiä kaiverrettuna sekä painatuksella.
Saat meiltä opasteet ja tarrat myös asennuspalvelun kanssa.
Oli kyseessä sitten liikennemerkki tai opaskartta suoritamme opasteiden asentamisen pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Erityisen ylpeitä olemme kyvystämme valmistaa suurikin määrä kylttejä pikaisella aikataululla, esimerkiksi teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin. Halusit sitten tyyppikilvet kaiverruksella, konekilvet mitoilla tai laitekilvet rei’ityksellä onnistuvat sarjatyöt aina kilpailukykyisin hinnoin. Tekstin ja pistekirjoituksen lisäksi myös logot voidaan kaivertaa ja painatuttaa tuotteisiin.

Materiaalit

Valikoimassamme on suuri määrä värejä, joista voit valita itsellesi sopivan. Muovia löytyy eri paksuuksina sekä yksi- että kaksipuolisena. Peilikaiverretun muovin kaiverruksen voimme maalata siistin näköiseksi haluamallasi värillä. Muoviset kyltit voidaan taivuttaa A-kylteiksi kätevään seisovaan muotoon.

Muovin lisäksi materiaalivaihtoehtoina ovat messinki ja alumiini. Messinki on arvokkaan näköinen ja sen käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi muistolaatta tai erityisen vaativia olosuhteita vaativa tyyppikilpi. Kaiverruksen jälkeen yleensä patinoimme messingin kaiverruksen, joka tekee tekstistä tai logosta näkyvän mustan.

Kiinnikkeinä käytämme yleensä kaksipuolista tarrateippiä. Teemme myös sopivat rei’itykset muita kiinnitysmenetelmiä varten. Meiltä saa ketjuja kiinnitykseen esimerkiksi LVI-kylttejä varten. Reikien lisäksi voit valita ohuen asennustarran helpottamaan kiinnitystä. Opasteet tai isommat kyltit kiinnittyvät valikoimastamme löytyvillä erilaisisilla metallisilla kiinnikkeillä.

Tekniikat

Kaiverrus tapahtuu kaiverruskonetta käyttäen, joka mahdollistaa erittäin tarkan jäljen. Kaiverrus tehdään yleisimmin muovi-, alumiini- ja messinkilevyihin.
Tarkat poraukset ja materiaalin leikkaukset muotoon onnistuvat koneellisesti: valmistamme esimerkiksi koneiden etulevyt asiakkaan piirrustuksilla.

Monimutkaisetkin tuotteet valmistuvat nopealla aikataululla. Oli kyseessä tuotesarja tai prototyyppi, voimme suunnitella sopivan ratkaisun tuotteeseen.

Erilaiset tarrat, kuten numerotarrat, valmistamme asiakkaan mitta- ja väritoiveiden mukaisesti. Suoritamme halutessasi tarrojen asennukset pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Tarrat voidaan kiinnittää esimerkiksi ikkunaan.

Pistekirjoitus muovisiin tuotteisiin, kuten paikkakyltteihin, onnistuu laitteillamme tehokkaasti. Asiakkaan ei tarvitse osata itse pistekirjoitusta, vaan riittää että meille lähettää tekstit ja numerot, jotka haluaa tuotteeseen pistekirjoituksella.

Lähetämme tilauksia jatkuvasti ympäri Suomen ja myös ulkomaille. Tilaukset kulkevat pikaisesti postilla, mutta pääkaupunkiseudun lähialueilla toimitamme kiireellisemmät tilaukset halutessasi myös suoraan työmaalle tai kotiovelle.

Kurkista tuotesivuillemme ja tutustu esimerkkeihin töistämme!  Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan tuotteen ja suunnittelemme kanssasi juuri sinun näköisesi ratkaisun.

Ota yhteyttä puhelimitse numerosta (09) 345 3615
tai laita sähköpostia osoitteeseen kilpex@kilpex.fi

Kilpex Ky – kyltit ja opasteet jo vuodesta 1980.